Offertförfrågan

Välkommen att kontakta oss med ditt projekt.

På Contender AB erbjuder vi rivning, demolering, håltagning och stomkomplettering. Vi erbjuder även all sorts konstruktionsarbete, från demolering till asbetssanering, gipsentreprenad, snickeriarbete och mer. 

Att kunna ta ansvar för hela byggkedjan från rivning till nybyggnad gör livet lättare för våra kunder. Oavsett om ditt projekt handlar om en mindre rivning eller ett arbete komplett med tungrivning, bygg och invecklad invändig stomkomplettering så har Contender AB erfarenhet och verktygen för det, och levererar kvalité.

 

Vi ser fram emot att höra från dig!

Skicka anbudsförfrågan till – Anbud@contenderab.se

Vi maximerar kundnyttan i allt vi gör.

Contender AB startades med visionen om att vi kunde genomföra rivning och håltagning på ett renare och mer dammfritt sätt än någon annan aktör på marknaden hade lyckats med innan, men vi ställer höga krav på oss själva och våra samarbetspartners även på andra områden. 

Vi ser alltid till att hålla högsta möjliga kvalité, oavsett projektets storlek och prestigenivå. Vi vet att vårt kvalitétsarbete tål att granskas, så kontakta oss om ditt projekt så får du veta vad vi kan göra för dig.

CONTENDER AB

Rivning – Håltagning – Stomkomplettering

Smidesvägen 10

171 41 Solna

Kontakt

070-773 83 35

Följ oss på sociala medier!