Rivning och demolering

Contender AB rivning

Vi tar hand om all sorts rivning och demolering.

Med lång erfarenhet och bredda kunskaper kan Contender AB utföra all sorts rivning och demolering, från den minsta till den tyngsta tungrivningen, utomhus såväl som inomhus.

När Luie Godinez startade Contender AB hade han en vision om att rivning och håltagning kunde genomföras på ett renare och mer dammfritt sätt än någon annan aktör på marknaden hade lyckats med.

Contender AB har utvecklat rivningsmetoder för att minska dammspridning så mycket som möjligt vid rivningsarbete. Contenders personal är därför specifikt utbildad för att upprätthålla en hög standard på alla våra tjänster, till våra uppdragsgivare.

Vi utför många olika typer av rivningsarbeten åt våra kunder, som framförallt är inom bygg- och, fastighetsbranschen, och vi arbetar för att göra arbetet så snabbt, smidigt och miljövänligt som möjligt.

På Contender AB strävar efter att ständigt utvecklas och ge våra kunder den snabba och effektiva servicen som vi alltid gjort. Contender:s mål är att bli det självklara valet för alla byggföretag i Stockholm när de skall anlita en rivningsfirma för håltagning, rivning eller stomkomplettering.

Över åren har vi haft många glada kunder och har bra referenser. Kontakta oss så berättar vi mer!

Vi tar ansvar för miljön.

Contender AB startades med visionen om att vi kunde genomföra rivning och håltagning på ett renare och mer dammfritt sätt än någon annan aktör på marknaden hade lyckats med innan.

Vår personal är utbildad efter Contenders krav och vi upprätthåller branschens högsta standarder på alla våra tjänster till våra uppdragsgivare.

CONTENDER AB

Rivning – Hålltagning – Stomkomplettering

Krossgatan 25

162 50 VÄLLINGBY

Kontakt

070-778 61 67
Följ oss på sociala medier!

Kontakt

11 + 2 =