Rivning och demolering

Contender AB rivning

Vi tar hand om all sorts rivning och demolering.

Med lång erfarenhet och breda kunskaper kan Contender AB utföra all sorts rivning och demolering, från den minstalättväggsdemoleringen till den tyngsta tungrivningen, inomhus som utomhus.

Contender AB har utvecklat rivningsmetoder för att minska dammspridning så mycket som möjligt vid rivningsarbete. Contenders personal är därför specifikt utbildad för att upprätthålla en hög standard på såväl rivning som miljöarbete för alla våra tjänster.

Vi utför många olika typer av rivningsarbeten åt våra kunder, som framförallt är verksamma inom bygg- och fastighetsbranschen, och vi arbetar för att göra arbetet så snabbt, smidigt och miljövänligt som möjligt.

På Contender AB utvecklas vi ständigt och ser till att våra kunder får den snabba och effektiva servicen de alltid fått. Contenders mål är att bli det självklara valet för alla byggföretag i Stockholm när de skall anlita en byggfirma för håltagning, rivning eller stomkomplettering.

Över åren har vi haft många glada kunder och har bra referenser. Kontakta oss så berättar vi mer!

Vi tar ansvar för miljön.

Contender AB startades med visionen om att vi kunde genomföra rivning och håltagning på ett renare och mer dammfritt sätt än någon annan aktör på marknaden hade lyckats med innan.

Vår personal är utbildad efter Contenders krav och vi upprätthåller branschens högsta standarder på alla våra tjänster till våra uppdragsgivare.

CONTENDER AB

Rivning – Hålltagning – Stomkomplettering

Krossgatan 25

162 50 VÄLLINGBY

Kontakt

070-778 61 67
Följ oss på sociala medier!