Håltagning

Alla typer av håltagningsuppdrag -utan damm!

Contender AB startades med visionen att vi kunde genomföra rivning och håltagning på ett renare och mer dammfritt sätt än någon annan aktör på marknaden hade lyckats med. Vår personal som är utbildad efter Contender:s önskemål och krav har vi lyckats upprätthålla en hög standard på alla våra tjänster till våra uppdragsgivare. Vi strävar efter att ständigt utvecklas och ge våra kunder den snabba och effektiva servicen som vi alltid gjort.

Contender:s mål är att bli det självklara valet för alla byggföretag i Stockholm när de skall anlita ett företag för rivning, håltagning eller bygg.

Vi arbetar för de ledande byggfirmorna i Sverige, med mycket goda referenser.

Inom Håltagning utför vi ett stort utbud av varierande arbetsuppgifter som t.ex; sågning, spårning och vanlig håltagning. Vid håltagningsarbeten arbetar vi med vårat systerbolag Hägerstens Håltagning AB och efterlämnar ett exemplariskt arbete.

Här du behov av att ta hål i samband med ditt projekt? Välkommen att kontakta oss med en offertförfrågan!

Contender AB håltagning

Vi maximerar kundnyttan i allt vi gör.

Contender AB startades med visionen om att vi kunde genomföra rivning och håltagning på ett renare och mer dammfritt sätt än någon annan aktör på marknaden hade lyckats med innan.

Vår personal är utbildad efter Contenders krav och vi upprätthåller branschens högsta standarder på alla våra tjänster till våra uppdragsgivare.

CONTENDER AB

Bygg – Hålltagning – Rivning- Stomkomplettering

Smidesvägen 10

171 41 SOLNA

Kontakt

070-778 61 67
Följ oss på sociala medier!

Kontakt

1 + 5 =