Om Contender AB

Vi tar ansvar.

Från offert till färdigställt projekt, vi tar ansvar för hela kedjan för att säkertsälla att du blir nöjd med vårt arbete!

Våra mål

Contender AB startades med visionen om att vi kunde genomföra rivning och håltagning på ett renare och mer dammfritt sätt än någon annan aktör på marknaden hade lyckats med.

Tack vare vår personal, som kontinuerligt utbildas efter Contenders önskemål och krav, så har vi lyckats upprätthålla en hög standard på alla våra tjänster till våra många uppdragsgivare.

Vi strävar efter att ständigt utvecklas och ge våra kunder den snabba och effektiva service som vi alltid gjort på nya innovativa vis. Contenders mål är att bli det självklara valet för alla företag i Stockholm när de skall anlita ett bygg-, håltagnings- eller rivningsbolag.

Vi arbetar för de ledande byggfirmorna i Sverige och har mycket goda referenser.

Contender AB

Arbeta på Contender AB

Våra medarbetare är vår  styrka! Idag är vi en växande byggfirma med strax under 70 medarbetare som varje dag gör allt för att göra våra kunders visioner till verklighet.

Contender AB utför spännande uppdrag åt de ledande byggfirmorna i Sverige och har genom åren samlat på sig gott om referenser och förtroende.

Vill du arbeta på en byggfirma som arbetar etiskt, prioriterar säkerhet, kvalité och miljö, samt utbildar sin personal i den senaste tekniken?

Kontakta oss så berättar vi mer.

Vi på Contender

Luie Godinez

VD

070-773 83 35
Luie@contenderab.se

Andrés Castaneda

Ekonomi

Andres@contenderab.se

Jespher Airén

KMA - Kvalité, Miljö och Arbetsmiljö

070-778 61 46
Jespher@contenderab.se

Utmanaren måste alltid vara bättre

CONTENDER AB

 

 

Bygg – Håltagning – Rivning – Stomkomplettering

 

Smidesvägen 10

 

171 41 Solna

Kontakt

VD: Luie Godinez – 070-773 83 35

Följ oss på sociala medier!