Om Contender AB

Vi tar ansvar.

Från offert till arbetsmomenten och leverans, vi tar ansvar för hela kjedjan så du är nöjd med vårt arbete!

Våra värderingar

Contender AB startades med visionen om att vi kunde genomföra rivning och håltagning på ett renare och mer dammfritt sätt än någon annan aktör på marknaden hade lyckats med.

Tack vare vår personal som är utbildad efter Contenders önskemål och krav har vi lyckats upprätthålla en hög standard på alla våra tjänster till våra uppdragsgivare.

Vi strävar efter att ständigt utvecklas och ge våra kunder den snabba och effektiva service som vi alltid gjort. Contenders mål är att bli det självklara valet för alla byggföretag i Stockholm när de skall anlita ett företag för rivning, håltagning eller byggarbete.

Vi arbetar för de ledande byggfirmorna i Sverige och har mycket goda referenser.

Contender AB

Kvalite

Kvalitet står i fokus i allt vi gör och vi ser till att tillsammans skapa de bästa lösningarna för våra kunder.

Vi arbetar enligt byggbranschens högsta standarder och håller oss uppdaterade när det gäller både kunskap och utrustning. Resultatet blir att vi alltid lyckas leverera exemplariskt och korrekt utfört arbete.

Läs mer om vår kvalitepolicy…

Miljö

Contender AB startades av Luie Godinez med visionen om att kunna genomföra rivning och håltagning på ett renare och mer dammfritt sätt än någon annan aktör på marknaden tidigare hade lyckats med.

Till exempel använder vi oss av miljödiesel för alla motordrivna fordon inomhus, vi är noggranna med intäckningar och använder ständigt luftrengörare.

Läs mer om vår miljöpolicy…

Transparens

Vi tror på att transparens gör arbetet lättare för våra kunder.

Därför dokumenterar vi alla faser i  projektet och lämnar över en komplett översikt av arbetet som kommer att utföras, från projektplan till specifikationer över vilka underentreprenörer som samarbetar i projektet. Innan arbetet påbörjar har du full kontroll över ditt projekt.

Arbeta på Contender AB

Våra medarbetare är vår främsta styrka! Idag är vi drygt 30 medarbetare som jobbar på Contender AB, sitter på vårt kontor i Vällingby och arbetar på olika byggplatser runt om i Sverige.

Contender AB utför spännande uppdrag åt dem ledande byggfirmorna i Sverige, och har mycket goda referenser.

Vill du arbeta på en byggfirma som arbetar etiskt, prioriterar säkerhet, kvalite och miljö, samt utbildar sin personal inom den senaste teknik? Välkommen med din ansökan!

Vi på Contender

Luie Godinez

VD

070-773 83 35
Luie@contenderab.se

David Larsson

Administration & Ekonomi

070-778 61 67
David@contenderab.se

Vi maximerar kundnyttan i allt vi gör.

Contender AB startades med visionen om att vi kunde genomföra rivning och håltagning på ett renare och mer dammfritt sätt än någon annan aktör på marknaden hade lyckats med innan.

Vår personal är utbildad efter Contenders krav och vi upprätthåller branschens högsta standarder på alla våra tjänster till våra uppdragsgivare.

CONTENDER AB

Rivning – Hålltagning – Stomkomplettering

Krossgatan 25

162 50 VÄLLINGBY

Kontakt

070-778 61 67
Följ oss på sociala medier!

Kontakt

7 + 11 =