Contender AB Kvalitétspolicy

Contender AB miljöpolicy

Vi maximerar kundnyttan i alla våra tjänster.

Utöver vårt omfattande miljöfokus säkerställer vi att våra kunder alltid är nöjda.

Detta gör vi till exempel genom att sändigt förebygga förseningsrisker genom att dokumentera alla faser av arbetet och proaktiv planering.

Vi samarbetar enbart med underleverantörer som delar vår syn på kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Däfrör granskar vi kontinuerligt att våra underleverantörer sköter sina åtaganden ang. EU arbetslagen. Detta för vi genom att regelbundet kontakta skattemyndigheten för att säkerställa att företaget inte har näringsförbud, stora skatteskulder eller anställer berättigade medarbetare. Vi kontaktar dessutom relevanta fackförbund för säkerställa att inte svart arbetskraft anlitas .

På Contender AB strävar efter att ständigt utvecklas, och ge våra kunder den snabba och effektiva servicen de förtjänar. Contender:s mål är att bli det självklara valet för alla byggföretag i Stockholm när de skall anlita en rivningsfirma för håltagning eller bygg.

Över åren har vi haft många glada kunder och har bra referenser. Kontakta oss så berättar vi mer!

Vi tar ansvar för miljön.

 

Contender AB startades med visionen om att vi kunde genomföra rivning och håltagning på ett renare och mer dammfritt sätt än någon annan aktör på marknaden hade lyckats med innan.

Vår personal är utbildad efter Contenders krav och vi upprätthåller branschens högsta standarder på alla våra tjänster till våra uppdragsgivare.

 

CONTENDER AB

Bygg- Håltagning – Rivning -Stomkomplettering

Smidesvägen 10

171 41 Solna

Kontakt

VD Luie Godinez – 070-773 83 35

Följ oss på sociala medier!