Contender AB Kvalitét

Contender AB miljöpolicy

Vi maximerar kundnyttan i alla våra tjänster.

Utöver vårt omfattande miljöfokus säkerställer vi att våra kunder alltid är nöjda.

Detta sker genom nära kontakt och samarbete med kunden genom hela processen. Vi använder oss av proaktiv planering där projektets faser och de risker som associeras med dem.  Det innebär att vi kan undvika onödiga komplikationer och förseningar.

Vi ser till att våra underentreprenörer håller våra krav, och delar vår syn, på kvalité, miljö och arbetsvillkor. Våra underentreprenörer granskas kontinuerligt av oss för att säkerställa att såväl lagens som våra krav uppfylls. Detta för att garantera att ditt projekt präglas av smidighet och kvalité.

Vårt mål är att ständigt utvecklas för att kunna ge våra kunder ännu snabbare och bättre service. Vi vill bli det självklara valet för alla företag i Stockholm som ska anlita en bygg-, håltagnings-, eller rivningsfirma.

Under åren har vi samlat ihop många glada  kunder och har bra referenser. Kontakta oss så berättar vi mer!

Vi tar ansvar för miljön.

 

Contender AB startades med visionen att genomföra rivning och håltagning på ett renare och mer dammfritt sätt än någon annan aktör på marknaden hade lyckats med innan.

Vår miljöhänsyn lever självklart med oss än idag och är en naturlig del av vårt kontinuerliga kvalitétsarbete. För oss är miljön mer än bara ett sidointresse.

 

CONTENDER AB

Bygg- Håltagning – Rivning -Stomkomplettering

Smidesvägen 10

171 41 Solna

Kontakt

VD Luie Godinez – 070-773 83 35

Följ oss på sociala medier!